Deltakere og verter mottar nedtellingsvarsler når uovervåkede møter lukkes etter x minutter
For å sikre sikkerheten og integriteten til Webex-møter, avslutter plattformen automatisk økter under følgende forhold:
Planlagt møte med Bli med før vert (JBH) aktivert:
- Møtet startet uten vert: Økten fortsetter til den når maksimal varighet på 24 timer * med mindre alle deltakerne drar. Hvis alle deltakerne avslutter, avslutter Webex møtet etter 30 minutter.
Planlagt møte med Bli med før vert (JBH) deaktivert:
- Møtet kan ikke starte uten vert: Økten starter ikke før verten blir med.
- Verten går unormalt: Hvis verten forlater på grunn av nettverksproblemer eller andre årsaker, vil Webex forsøke å automatisk tilordne vertsrollen til en annen deltaker. Hvis ingen egnet deltaker er tilgjengelig (f.eks. lobbybrukere eller deltakere i et arrangement), avslutter Webex møtet etter 5 minutter. Hvis en bruker kun på telefon er til stede, fortsetter økten uavhengig av vertens tilstedeværelse.
- Verten avslutter møtet riktig: Webex avslutter møtet umiddelbart når alle deltakerne drar, men beholder konferanse-IDen i ytterligere 4 minutter. I løpet av denne perioden kan enhver deltaker starte møtet på nytt.
- Vert på SIP-videoendepunkt: Hvis verten kobler fra samtalen på SIP-videoendepunktet, avslutter Webex møtet umiddelbart. Dette er fordi SIP-videoendepunkter ikke sender en sluttmøteforespørsel til Webex, noe som gjør det umulig å skille om brukeren har til hensikt å forlate eller avslutte økten.
- Planlagt sluttid + X minutter: Når bare én deltaker (vert eller deltaker) er igjen i møtet, når økten sin planlagte sluttid pluss en konfigurerbar forlengelsesperiode (angitt av nettstedsadministratoren), vil en popup-melding advare brukeren. Verten kan forlenge møtet via denne advarselsmeldingen; ellers vil møtet være stengt.
- Enkelt skyregistrert enhet: Hvis bare én skyregistrert enhet er koblet til møtet, avsluttes økten etter 30 minutter * med inaktivitet. Denne oppførselen er av design. Logikken gjelder ikke når alternativet er fjernet under Kontrollhub > Konfigurasjon > Vanlige områdeinnstillinger > Sikkerhetsalternati ver > 'Avslutt møter automatisk hvis det bare er én deltaker (Møter, opplæring og arrangementer). ' Hver gang en ny interaksjon oppstår, tilbakestilles timeren. Hvis det ikke er noen interaksjon i 30 minutter, utløper timeren, og enheten kobles fra.
Var denne artikkelen nyttig?