Aplicația Webex | Schimbați locația de vizualizare automată
list-menuFeedback?
În timpul unei întâlniri, arătați-vă vizualizarea cu videoclipurile celorlalți participanți sau într-o fereastră plutitoare din colțul ecranului. Ascunde-ți viziunea de sine, dacă preferi să nu te uiți la tine în timpul unei întâlniri.

Showing self-view options in meetings settings.

Vizualizarea dvs. de sine este propria vizualizare a videoclipului dvs. în timpul unei întâlniri. Îți permite să vezi aceeași viziune despre tine pe care o văd alții.

Aceste opțiuni controlează doar viziunea ta asupra propriei tale viziuni, nu ceea ce văd ceilalți.

1

Modificați locația de vizualizare automată în timpul unei întâlniri sau oricând, iar modificarea se aplică tuturor întâlnirilor viitoare în aplicația Webex:

  • În timpul unei întâlniri, faceți clic pe Opțiuni video Stop video> Locația de auto-vizualizare.

    Pe desktop, puteți accesa, de asemenea, locația de vizualizare automată făcând clic pe Mai multe opțiuni More Options buttonîn viziunea ta de sine.

  • Pe desktop, când nu vă aflați într-o întâlnire, faceți clic pe Setări pe bara laterală de navigare și faceți clic pe Video.
2

Derulați în jos până la Vizualizare automată în întâlniri și alegeți opțiunea dvs.:

  • Afișați cu alții - Dacă doriți să vă simțiți inclus cu ceilalți participanți la întâlnire, arătați-vă viziunea de sine cu videoclipurile altor participanți. Aceasta este alegerea implicită.
  • Afișare în fereastră plutitoare — Pentru a face mai mult spațiu pe ecran pentru a vedea alte persoane sau conținutul partajat, afișați-vă vizualizarea proprie într-o fereastră plutitoare.

    Dacă alegeți această opțiune și vizualizarea proprie acoperă conținutul partajat, trageți-l într-un alt colț al ferestrei întâlnirii.

  • Ascun de-te - Dacă preferi să nu te uiți la tine, ascunde-ți viziunea de sine.

    Alți participanți vă pot vedea în continuare. Dacă nu doriți ca alții să vă vadă, dez activați videoclipul.

3

Pe desktop, bifa ți Afișați numai când videoclipul meu este activat dacă doriți ca vizualizarea proprie să se afișeze numai atunci când activați videoclipul și selectați Afișare cu alții sau Afișați într-o fereastră plutitoare. În mod implicit, această casetă de selectare nu este bifată.

Dacă nu selectați această opțiune și dezactivați videoclipul, vizualizarea dvs. de sine va afișa fotografia de profil sau numele afișat.

A fost util acest articol?
A fost util acest articol?