Stretnutia Cisco Webex Desktopová aplikácia

Predtým ako začneš

Aplikácia pred stretnutím je poskytovaná predvolene a automaticky sa inštaluje ako súčasť balíka aplikácie Desktop. Ak teda váš správca hromadne nenasadí počítačovú aplikáciu pred stretnutím, nainštaluje sa automaticky.

1

Otvorte počítačovú aplikáciu Cisco Webex Meeting.

2

Kliknite Aktualizovať získať najnovšiu verziu aplikácie pre počítač.

3

Ak chcete aktualizácie skontrolovať manuálne, vyberte ikonu ozubeného kolieska a kliknite Skontroluj aktualizácie.

Nástroje produktivity Cisco Webex

Ak váš správca stránky opustí Automaticky inovovať Webex Productivity Tools, keď sú k dispozícii nové verzie nezačiarknuté v Webex Site Administration alebo Webex Control Hub, zostanú nástroje produktivity vo verzii 39.10. Správcovia IT potom budú musieť pravidelne nasadzovať najnovšiu verziu nástrojov produktivity.

Koniec podpory pre nástroje Mac Productivity Tools

Konečné vydanie pre Productivity Tools for Mac bude 41,5 as Microsoft plánuje blokovať pluginy založené na vstrekovaní na Mac Výhľad začínajúci na jeseň. Zákazníci Outlooku so systémom Mac, ktorí chcú používať Webex, by sa mali presunúť na Cisco Webex Scheduler.

Webex Productivity Tools je samostatný balík od počítačovej aplikácie Webex Meetings. Nástroje produktivity už nepodporujú integráciu s IBM Lotus Notes, IBM Sametime, Microsoft Lync, Internet Explorer a Skype for Business od verzie 41.2.

1

Ak je vaša lokalita nastavená tak, aby sa automaticky aktualizovala na najnovšiu verziu, používatelia uvidia v pláne stretnutia viditeľnú červenú bodku. Reštartovaním programu Microsoft Outlook sa automaticky aktualizujú nástroje produktivity.

2

Ak chcete manuálne skontrolovať aktualizácie, z Domov v programe Microsoft Outlook kliknite na Naplánujte stretnutie > Viac > Skontroluj aktualizácie v skupine Webex.


 

Ak je k dispozícii aktualizácia, na pláne schôdze bude viditeľná červená bodka.

3

Kliknite Skontroluj aktualizácie. Môžete kliknúť Aktualizovať alebo počkajte, kým sa automaticky aktualizuje na najnovšiu verziu.

1

Ak je vaša lokalita nastavená na automatickú aktualizáciu na najnovšiu verziu, používatelia reštartujúci Microsoft Outlook automaticky aktualizujú nástroje produktivity.

2

Z Domov v programe Microsoft Outlook prejdite na Cisco Webex a kliknite Viac > Skontroluj aktualizácie.