Den här artikeln gäller endast delade enheter.

Som standard tas dina whiteboards och webbläsardata bort automatiskt vid midnatt varje dygn. Fråga din systemadministratör huruvida automatisk rensning har avaktiveras eller kommer att inträffa vid en annan tidpunkt.

1

När du är redo att avsluta sessionen trycker du på enhetens namn längst upp till vänster och väljer Avsluta session.


2

Du kan välja om du vill rensa alla whiteboards, alla webbläsardata eller både och. Observera att om du tar bort webbläsardata visas det endast på Desk Pros som använder webbmotorn.

1

När du är redo att avsluta din session trycker du på Avsluta session längst ned på startsidan.

2

Du kan välja om du vill rensa alla whiteboards, alla webbläsardata eller både och. Observera att om du tar bort webbläsardata visas det endast på Webex Boards som använder webbmotorn.