Bots

  • Dropbox Sign-bot

    Med Dropbox Sign-bot for Webex-appen vil du og teamet ditt aldri gå glipp av en kritisk signaturforespørsel. Sørg for at alle i teamet ditt forblir smidige og responsive med et øyeblikks varsel, uansett hvilken enhet de bruker! I tillegg kan du enkelt konfigurere tilpassede varsler når en signaturforespørselshandling utføres.

  • Google Skjema-bot

    Med Google Form-bot for Webex-appen kan du og teamet ditt vise skjemaer, vise skjemadetaljer, vise skjemaspørsmål og vise skjemainnsendinger direkte fra Webex. Sørg for at alle i teamet ditt forblir smidige og responsive med et øyeblikks varsel, uansett hvilken enhet de bruker! I tillegg kan du enkelt konfigurere tilpassede varsler hver gang en ny skjemainnsending mottas.

  • Gmail-bot

    Med Gmail-bot for Webex-appen kan du og teamet ditt svare, merke som stjerne, Lagre som utkast og slette en e-post direkte fra Webex. Sørg for at alle i teamet ditt forblir smidige og responsive med et øyeblikks varsel, uansett hvilken enhet de bruker! I tillegg kan du enkelt konfigurere tilpassede varsler hver gang en ny e-post mottas.

  • Google Oppgaver-bot

    Hold deg oppdatert på oppgaver og gjøremålslister enklere med Google Oppgaver-boten for Webex-appen. Du kan enkelt opprette, søke i og merke oppgaver som fullførte fra en hvilken som helst gruppe eller 1:1-område med boten.

  • Trello-bot

    Trello hjelper brukere med å holde orden og planlegge prosjekter ved hjelp av tavler, lister og kort. Trello-boten hjelper deg med å holde deg oppdatert og gjøre endringer i prosjektene dine direkte i Webex-appen.

  • Salesforce-bot

    Salesforce hjelper brukere med å opprette og holde styr på nye salgsmuligheter, kontakter og oppgaver. Nå kan du gjøre det direkte i Webex-appen ved hjelp av den nye Salesforce-boten.

  • Bursdagsbot

    Gjenkjenne og holde styr på bursdagene til teammedlemmene dine, og feire i Webex-appen. Legg til bursdagsboten på et hvilket som helst område, og be den om å fange opp alles bursdager, for en festlig melding på deres spesielle dag.

  • Jira Cloud-bot

    Jira hjelper brukere med å planlegge, spore og administrere programvareutviklingsprosjekter. Jira-skyboten lar deg holde deg oppdatert med Jira-prosjektene dine direkte i Webex-appen.

  • Smartsheet-bot

    Smartsheet hjelper brukere med å holde orden og kommunisere gjennom prosjekter. Smartsheet-boten hjelper deg med å holde deg oppdatert og raskt gjøre endringer i et ark direkte fra Webex-appen.

  • Vannkjøler-bot

    Watercooler-roboten er en perfekt metode for å oppmuntre teamet til å knytte bånd og bryte isen. Legg til boten på et hvilket som helst gruppeområde i Webex-appen, så tar den seg av resten, sammenkoble nye lagkamerater daglig, ukentlig eller månedlig for å holde samtalene i gang!

  • PagerDuty-bot

    PagerDuty hjelper team over hele verden med å proaktivt administrere og svare på forretningskritiske hendelser. Når de er koblet til Webex-appen, kan brukere automatisere hendelsesbehandling og gå sammen for å løse problemer enda raskere.

  • ServiceNow-bot

    ServiceNow hjelper team med å proaktivt administrere og svare på forretningskritiske hendelser. ServiceNow-administratorer kan konfigurere en generisk profil for å gi bot tilgang til brukere som ikke er administratorer. Automatiser hendelsesbehandling og løs raskt ServiceNow-problemer fra Webex-appen.

  • Asana-bot

    Asana hjelper brukere med å holde seg oppdatert og organisert med prosjektene sine ved hjelp av varsler i sanntid. Asana-boten gir deg muligheten til å opprette, oppdatere og søke etter oppgaver og deloppgaver direkte fra Webex-appen.

  • Begrepsbot

    Hold samarbeidet sømløst og hold deg oppdatert med sider i Notion-databasene dine når du kobler sammen Notion-kontoen din. Du og teamet ditt kan samhandle med boten på et område for å koble til en database, og deretter spore og dele oppdateringer av innholdet. Mens hvert område bare kan kobles til én database om gangen, kan flere områder koble til boten og koble til flere databaser.

  • Confluence Cloud-bot

    Confluence hjelper brukerne med å holde orden med dokumentasjon for funksjoner, prosjekter og mye mer. Hvis du er administrator for teamets Confluence Cloud-forekomst, kan du legge til Confluence Cloud-boten i Webex-appen for å hjelpe teamet ditt med å holde seg oppdatert med endringer på Confluence-sider og blogger.

  • Aha! bot

    Aha! er en plattform for innovasjonsadministrasjon for produktstrategi, kravadministrasjon, utgivelsesadministrasjon, idéregistrering og visuelle veikart. Denne enveisboten kan gi oppdateringer til ideer, kommentarer, konkurrenter og mål i Webex-appen.

  • Bonusly bot

    Legg til Bonusly-boten for Webex-appen i et område slik at du kan bli varslet i Webex-appen hver gang noen gir deg en bonus.

  • GitLab-bot

    Legg til GitLab-bot for Webex-appen i områdene dine, slik at du kan motta varsler og holde deg oppdatert om endringer i GitLab-prosjektene dine uten å måtte forlate Webex-appen.

  • HubSpot-bot

    HubSpot tilbyr en innkommende markedsførings- og salgsplattform for bedrifter. Aktiver denne enveisboten for å varsle deg om oppdateringer fra HubSpot-kontoen din og holde deg oppdatert uten å måtte forlate Webex-appen.

  • Pipedrive-bot

    Legg til Pipedrive-bot i områdene dine for å motta varsler og se endringer i avtaler, rørledninger og organisasjon uten å forlate Webex-appen.

  • Mailchimp-bot

    Legg til Mailchimp-boten i Webex-appområdene dine, slik at du kan motta varsler og holde deg oppdatert om Mailchimp-kampanjene dine uten å måtte forlate Webex-appen.

  • Beanstalk-bot

    Hvis du er Beanstalk-bruker i Webex-appen, legger du til Beanstalk-boten og får varsler om endringer og oppdateringer av lagrene dine på et Webex-område. Når du har koblet til kontoen din, kan du når som helst sende en melding til boten for å redigere varslene dine eller koble til et annet register.