Kliknite a potom kliknite Prepnúť zvuk. Vyberte možnosť, ktorú chcete použiť.

V závislosti od vášho stretnutia webináralebo typ udalosti, nemusia sa vám zobraziť všetky možnosti.

  • Použite zvuk z počítača— Kliknite Prepínač na pripojenie zvuku pomocou počítača. Táto možnosť vám poskytuje najvyššiu kvalitu zvuku pre najrobustnejší zážitok zo stretnutia.
  • Zavolajte mi na— Zadajte telefónne číslo a kliknite Prepínač mať stretnutie, webináralebo vám zavolajte na udalosť. Pripojenie na telefóne vám dáva slobodu pohybu a zároveň sa budete môcť zúčastňovať diskusií.
  • Privolať— Kliknite vyhliadka zobrazíte telefónne číslo a prístupový kód na pripojenie zvuku na telefóne. Poznačte si prístupový kód alebo číslo stretnutia a ID účastníka. Ak sa chcete pripojiť k schôdzi, musíte zadať tieto čísla.

    Vyberte jedno z dostupných čísel na pripojenie k schôdzi a po zobrazení výzvy zadajte prístupový kód alebo číslo schôdze a ID účastníka. Ak nemáte svoje ID účastníka, stlačte # a počkajte vo vstupnej hale, kým vás niekto zo schôdze nepustí dovnútra.


     

    ID účastníka spája vaše meno na schôdzi s vaším zvukom. Ak nezadáte svoje ID účastníka, vaše zvukové pripojenie sa zobrazí ako volajúci používateľ v zozname účastníkov, oddelene od vášho mena, a nebudete môcť ovládať zvuk z aplikácie.

1

Klepnite Viac možností Viac možností > Zmeňte pripojenie zvuku.

2

Klepnite na možnosť zvuku, ktorú chcete použiť:

  • Použite internet pre zvuk—Používajte svoj telefón so slúchadlami alebo hlasitým odposluchom.
  • Zavolaj mi—Zadajte alebo vyberte číslo, na ktoré chcete mať stretnutie, webináralebo udalosť na zavolanie.
  • Privolať— Zavolajte z telefónu. Po pripojení k schôdzi je k dispozícii zoznam globálnych telefónnych čísel. Poznačte si prístupový kód alebo číslo stretnutia a ID účastníka. Ak sa chcete pripojiť k schôdzi, musíte zadať tieto čísla.

    Vyberte jedno z dostupných čísel na pripojenie k schôdzi a po zobrazení výzvy zadajte prístupový kód alebo číslo schôdze a ID účastníka. Ak nemáte svoje ID účastníka, stlačte # čakať vo vestibule, kým vás niekto na schôdzi pustí dnu.


     

    ID účastníka spája vaše meno na schôdzi s vaším zvukom. Ak nezadáte svoje ID účastníka, vaše zvukové pripojenie sa zobrazí ako volajúci používateľ v zozname účastníkov, oddelene od vášho mena, a nebudete môcť ovládať zvuk z aplikácie.

  • Nepripájajte zvuk— Cez telefón nebudete počuť žiadny zvuk. Túto možnosť použite, ak ste v zasadacej miestnosti, ale chcete použiť telefón na zdieľanie obsahu na schôdzi.