Den här artikeln gäller endast delade enheter.

Som standard tas dina whiteboards och webbläsardata bort automatiskt vid midnatt varje dygn. Fråga din systemadministratör om automatisk rensning har avaktiveras eller kommer att inträffa vid en annan tidpunkt.

1

När du är redo att avsluta sessionen trycker du på enhetens namn längst upp till vänster och väljer Avsluta session.


2

Du kan välja om du vill rensa alla whiteboards, alla webbläsardata eller både och. Observera att borttagning av webbläsardata bara visas på Desk Pro-enheter som använder webbmotorn.

1

När du är redo att avsluta din session trycker du på Avsluta session längst ned på startsidan.


 

Du kan också avsluta din session genom att trycka på hemknappen i några sekunder.

2

Du kan välja om du vill rensa alla whiteboards, alla webbläsardata eller både och. Observera att borttagning av webbläsardata bara visas på Webex Boards som använder webbmotorn.