Známe obmedzenia pre Webex Meetings pre Google

  • Ak sa používateľ, ktorý má viac ako jeden účet Webex, prihlási do jedného účtu Webex (napríklad companyA.webex.com) v prehliadači Chrome a potom sa prihlási do rozšírenia Cisco Webex Meetings for Google pomocou účtu Google používateľa a použije iný účet Webex (companyb.webex.com) s inými povereniami, tento používateľ sa nebude môcť prihlásiť do Cisco Webex Meetings for Google. Ak sa vyskytne tento problém, používateľ by sa mal odhlásiť z prehliadača Chrome a vymazať súbory cookie a potom sa znova pokúsiť prihlásiť do Cisco Webex Meetings for Google.

  • Ak sa používateľ prihlási do kalendára Google pomocou jedného účtu Google a potom sa prihlási do služby Cisco Webex Meetings for Google pomocou iného účtu Google, keď používateľ vyberie položku Naplánovať stretnutie v okne Cisco Webex Meetings for Google, kalendár sa neotvorí. a nezobrazí naplánovanú schôdzu, aj keď schôdza mohla byť úspešne naplánovaná.

  • Ak sa zmenia nastavenia schôdze v osobnej miestnosti používateľa, tieto zmeny sa automaticky neprejavia v Cisco Webex Meetings pre Google. Zmeny nastavení schôdze v osobnej miestnosti sa synchronizujú, keď používateľ reštartuje prehliadač Chrome alebo sa znova prihlási do aplikácie Cisco Webex Meetings for Google alebo sa prihlási do svojho účtu Webex prostredníctvom aplikácie Cisco Webex Meetings for Google.

  • Keď hostiteľ pridá schôdzu Webex Personal Room k schôdzi vo svojom Kalendári Google, zobrazí sa potvrdenie, ktoré obsahuje adresu videa, ale pozvaným sa táto adresa videa nezobrazuje. Pozvaní však môžu vidieť adresu videa a odkaz na schôdzu v pozvánke.

  • Niekedy sa okno Cisco Webex Meetings for Google nezobrazuje úplne. Ak sa tak stane, používateľ môže skúsiť dvakrát kliknúť na ikonu Cisco Webex Meetings for Google v prehliadači Chrome.