Poznata ograničenja za Webex sastanke za Google

  • Ako se korisnik koji ima više Webex naloga prijavi na jedan Webex nalog (kao što je companyA.webex.com) u Chrome pregledaču, a zatim se prijavi na Cisco Webex sastanke za Google ekstenziju sa Google nalogom korisnika, i koristi drugi Webex nalog (companyb.webex.com) sa različitim akreditivima, taj korisnik neće moći da se prijavi na Cisco Webex sastanke za Google. Ako dođe do ovog problema, korisnik bi trebalo da se odjavi iz Chrome pregledača i obriši kolačiće, a zatim da ponovo pokuša da se prijavi na Cisco Webex Meetings za Google.

  • Ako se korisnik u kalendaru uloguje u Google kalendar pomoću jednog Google naloga, a zatim se ukaže na Cisco Webex sastanke za Google sa drugim Google nalogom, kada korisnik izabere Schedule Meeting u Cisco Webex sastancima za Google prozor, kalendar se neće otvoriti i neće prikazati planirani sastanak, iako je sastanak možda uspešno zakazan.

  • Ako se postavke sastanka lične sobe korisnika promene, te promene se neće automatski odraziti na Cisco Webex sastanke za Google. Promene postavki sastanka u ličnoj sobi sinhronizuju se kada korisnik ponovo pokrene Chrome pregledač, ili se ponovo prijavljivanje na Cisco Webex sastanke za Google ili se prijavljivanje na njihov Webex nalog putem Cisco Webex sastanaka za Google.

  • Kada domaćin doda Webex sastanak lične sobe sastanku u svom Google kalendaru, pojavljuje se potvrda koja uključuje video adresu, ali pozvani ne vide ovu video adresu. Međutim, učesnici mogu da vide video adresu i vezu za sastanak u pozivnici.

  • Ponekad se Cisco Webex sastanci za Google prozor ne prikazuju u potpunosti. Ako se to dogodi, korisnik može da pokuša da dvaput klikne na Cisco Webex sastanke za Google ikonu u Chrome pregledaču.