Táto funkcia umožňuje hostiteľovi a spoluhostiteľovi stretnutia Webex:

  • Stlmiť všetky: všetci účastníci sú stlmení, okrem hostiteľa a účastníka, ktorý práve zdieľa.

  • Zapnúť zvuk všetkých: všetci účastníci sa môžu zapnúť.

Výberom možnosti sú k dispozícii dva prepínače Viac tlačidlo:
  • Stlmiť všetko pri vstupe: môžete vybrať, či budú účastníci, ktorí sa pripájajú k schôdzi, stlmení alebo nie.

  • Umožnite zapnúť zvuk seba samého: účastníkom môžete povoliť alebo zakázať zapnutie zvuku.

Požiadajte účastníkov o zapnutie zvuku

Keď je účastníkovi vypnutý zvuk, hostiteľ a spoluhostiteľ ich môžu požiadať o zapnutie zvuku priamo zo zoznamu účastníkov. Klepnite na meno účastníka a vyberte Požiadať o zapnutie zvuku. Účastník dostane upozornenie so žiadosťou o zapnutie zvuku.

Obmedzenia

Pri stretnutiach Webex alebo stretnutiach v osobnej miestnosti môže všetkým účastníkom vypnúť zvuk iba hostiteľ a spoluhostiteľ. Všetky funkcie uvedené vyššie sú k dispozícii.

Na vesmírnych stretnutiach Webex môže každý stlmiť všetkých účastníkov. Ostatné funkcie uvedené vyššie (zrušiť stlmenie všetkých, stlmiť pri vstupe, požiadať účastníkov o zapnutie zvuku a umožniť účastníkom zapnúť zvuk sami) sú nie k dispozícii.

Účastníci, ktorí sa pripájajú z platforiem, zariadení alebo verzie aplikácií Webex Meeting, ktoré túto možnosť nepodporujú Povoliť/zakázať účastníkom zapnúť zvuk stále dokážu zapnúť zvuk. Napríklad účastník, ktorý sa pripája zo zariadenia so systémom Android, sa javí ako stlmený, no zvuk môže zapnúť.

Stlmiť všetky nezruší zvuk účastníka, ktorý práve zdieľa.

1

Počas hovoru alebo schôdze klepnite na Účastníci tlačidlo v ovládacích prvkoch hovoru na vašom zariadení alebo dotykovom ovládači.

2

Klepnite Stlmiť všetko. Všetci účastníci sú teraz stlmení okrem účastníka, ktorý práve zdieľa. Klepnite Zapnúť zvuk všetkých keď chcete, aby vás znova všetci počuli.

Klepnite na ikonu Viac tlačidlo pre prístup k týmto súvisiacim možnostiam:
  • Keď vyberiete možnosť stlmiť všetko, prepínač Stlmiť všetko pri vstupe otočí na automaticky a účastníci pripájajúci sa k schôdzi budú stlmení.

  • Keď sa otočíte vypnuté prepínač Umožnite zapnúť zvuk seba samého, účastníci majú vypnutý zvuk a nemôžu si zapnúť zvuk.

  • Keď sa otočíte na prepínač Umožnite zapnúť zvuk seba samého, účastníci majú vypnutý zvuk, ale môžu si zvuk zapnúť sami.

  • Keď ťuknete Zapnúť zvuk všetkých, Stlmiť všetko pri vstupe otočí vypnuté a Umožnite zapnúť zvuk seba samého otočí na. Účastníkom prichádzajúcim do schôdzky nie je vypnutý zvuk a účastníci schôdze si teraz môžu zvuk zapnúť sami.

1

Počas hovoru alebo schôdze prejdite do zoznamu účastníkov na zariadení alebo na domovskej obrazovke dotykového ovládača.



2

Klepnite Stlmiť všetko. Všetci účastníci sú teraz stlmení okrem účastníka, ktorý práve zdieľa. V predvolenom nastavení prepínač Stlmiť účastníkov pri vstupe otočí na: účastníci, ktorí sa pripájajú k schôdzi, sú stlmení.

  • Keď sa otočíte vypnuté prepínač Umožnite účastníkom zapnúť zvuk, účastníci sú stlmení a nemôže prestať stlmiť.

  • Keď sa otočíte na prepínač Umožnite účastníkom zapnúť zvuk, účastníci sú stlmení, ale môcť prestať stlmiť.




 

Keď ťuknete Zapnúť zvuk všetkých, Stlmiť účastníkov pri vstupe otočí vypnuté a Umožnite účastníkom zapnúť zvuk otočí na. Účastníci prichádzajúci na stretnutie sú nie stlmený a účastníci stretnutia si ho teraz môžu zapnúť.