Spor dine Cisco Webex Events-mødedeltagere

Du kan spore din begivenheds mødedeltagere ved at knytte kilde-id'er sammen med bestemte leverandører og indhente begivenheds-URL-adresser for at analysere data fra din begivenhed.

Oversigt over Spor dine mødedeltagere

Mål effektiviteten ved din marketing ifm. din begivenhed ved at spore, fra hvilke kilder mødedeltagere deltager eller tilmelder sig til dine begivenheder.

Eksempel: Du kan bruge forhandlere til at promovere dine begivenheder. Du kan tildele et kilde-id til hver forhandler, som vil sende en e-mailmeddelelse med en invitation eller optager til dig. Webex Events henter kilde-id'et, når en mødedeltager vælger linket med URL-adressen i e-mailmeddelelser til begivenheden, programmet eller optagelsen fra en bestemt forhandler.

Så kan du eller din webstedsadministrator generere en fremmøde-, tilmeldings- eller optagelsesrapport, der viser hver mødedeltagers kilde-id. Du kan sammenligne og analysere, hvilke marketingsmetoder er mere effektive end andre.

Der er to måder til at føje et kilde-id til en URL-adresse for en begivenhed, et program eller en optagelse:

  • Manuel tilføjelse af et kilde-id ved at tilføje &SourceId= til begivenhedens URL-adresse og offentliggøre denne nye URL-adresse i dine e-mailmeddelelser.

  • Tilknytte et kilde-id til en forhandlers e-mailadresse, hvis du bruger forhandlere til at videresende dine e-mailmeddelelser til potentielle mødedeltagere.

     

Vedhæft manuelt en kilde-id til din URL-adresse

    1Få mødedeltager-URL-adressen.
    2Tilføj &SourceId=xxx for enden af URL-adressen, og offentliggør den så i din e-mailmeddelelse.

    Du kan angive op til 512 tegn som enten bogstaver eller tal som en kilde-id.

    Eksempel: En begivenheds-URL-adresse med et kilde-id kan være https://[eventURL]&SourceId=CompanyWebsite eller https://[eventURL]&SourceId=anynumber

    Få URL-adresser for din begivenhed, dit program eller din optagelse

    Gør ét af følgende:
    • For at få en begivenheds URL-adresse skal du gå til Mit Webex > Mine møder, og vælg så navnet på begivenheden for at se siden Begivenhedsoplysninger.

      Brug begivenhedsadressen for mødedeltagere for at associere kilde-id'er.

    • For at få et programs URL-adresse skal du udvide Administrer programmer navigationsbjælke venstre side af dit Webex Events-websted, og vælg så Liste over programmer. Vælg navnet på programmet for at se program-URL-adressen.

    • For at få en optagelses URL-adresse skal du udvide Vær vært for en begivenhed i navigationsbjælke på dit Webex Events-websted, og vælg derefter Mine begivenhedsoptagelser. Vælg navnet på optagelsen for at se linket til afspilning/download.

    Tilknyt kilde-id'er til forhandlere for en begivenhed

      1Gå til Mit Webex > Mine møder.
      2Vælg begivenhedens navn, og vælg så Send e-mails.
        

      Hvis du lige har afsluttet en begivenhed, vises delen Send e-mails om begivenheden med det samme.

      3Vælg Forhandlere.
      4Indtast op til tre forhandleres e-mailadresser og kilde-id'er.
      5Vælg Send nu.

      Forhandlerne modtager en e-mailmeddelelse med invitation, som de kan videresende til potentielle mødedeltagere. E-mailmeddelelsen omfatter en begivenheds URL-adresse med det kilde-id, som du tilknyttede til en bestemt forhandler. Hvis en mødedeltager vælger linket fra leverandørens e-mailmeddelelse, vil Webex Events hente møde deltagerens kilde-ID.

      Tilknyt kilde-id'er til forhandlere for et program

        1På venstre side navigationsbjælke Webex Events-websted vælg Administrer programmer > Liste over programmer.
        2Vælg navnet på programmet.
        3Vælg Send til forhandler på programsiden.
        4Indtast op til tre forhandleres e-mailadresser og kilde-id'er.
        5Vælg Send.

        Forhandlerne modtager en e-mailmeddelelse med invitation, som de kan videresende til potentielle mødedeltagere. E-mailmeddelelsen omfatter programmets URL-adresse med det kilde-id, som du tilknyttede til en bestemt forhandler. Hvis en mødedeltager vælger linket fra leverandørens e-mailmeddelelse, vil Webex Events hente møde deltagerens kilde-ID.

        Tilknyt kilde-id'er til forhandlere for en begivenhedsoptagelse

          1På den venstre navigationsbjælke på dit Event Center-websted skal du vælge Vær vært for en begivenhed > Mine begivenhedsoptagelser.
          2Vælg navnet på optagelsen.
          3Vælg Send til forhandler på siden Optagelsesoplysninger.
          4Indtast op til tre forhandleres e-mailadresser og kilde-id'er.
          5Vælg Send.

          Forhandlerne modtager en e-mailmeddelelse med invitation, som de kan videresende til potentielle mødedeltagere. E-mailmeddelelsen omfatter optagelsens URL-adresse med det kilde-id, som du tilknyttede til en bestemt forhandler. Hvis en mødedeltager vælger linket fra leverandørens e-mailmeddelelse, vil Webex Events hente møde deltagerens kilde-ID.

          Var denne artikel nyttig?