Ako želite vratiti Zajedničko korištenje webexa na zadane postavke, možete koristiti gumb za vraćanje izvorne postavke na tvorničke postavke.

Izvođenje tvorničkog vraćanja izvornih postavki trajno briše sve podatke i postavke s webex zajedničkog korištenja. Nakon ponovnog postavljanja na tvorničke postavke morat ćete ponovno registrirati Webex Share s novim aktivacijskim kodom.

Držite pritisnutu tipku za resetiranje 10 sekundi.

Zaslon prikazuje odbrojavanje do vraćanja na tvorničke postavke.