Hvis du vil tilbakestille en Webex Share til standardinnstillingene, kan du bruke tilbakestillingsknappen til fabrikkinnstillinger.

 

Hvis du utfører en tilbakestilling av fabrikken, slettes alle data og innstillinger fra Webex Share permanent. Etter å ha utført en tilbakestilling av fabrikken, må du registrere Webex Share igjen, med en ny aktiveringskode.

Hold tilbakestillingsknappen nede i 10 sekunder.

Displayet viser en nedtelling til fabrikkinnstillingen.