You may notice some articles displaying content inconsistently. Pardon our dust as we update our site.
cross icon
Zabránenie zobrazovaniu aktualizácií aplikácie Webex Desktop po stretnutiach

PROBLÉM
Po pripojení k schôdzi na lokalite Webex pomocou novšej verzie aplikácie Webex Desktop sa na konci schôdze zobrazí výzva na automatickú aktualizáciu. To môže byť rušivé pre používateľov, ktorí sa radšej vyhýbajú zobrazovaniu týchto upozornení na aktualizácie.

Použiteľné verzie
Cisco Webex Suite 33.6 a novší

RIEŠENIE

Ak chcete zakázať zobrazovanie možnosti aktualizácie aplikácie Webex Desktop App po vašich stretnutiach, postupujte takto:

Kontaktujte svojho správcu Webex Site

  • Obráťte sa na správcu webovej lokality svojej spoločnosti. Majú potrebné povolenia na konfiguráciu nastavení pre aplikáciu Webex Desktop. Požiadajte ich, aby deaktivovali výzvu na automatickú aktualizáciu pre váš účet alebo celú organizáciu.
Kontaktujte podporu spoločnosti Cisco
  • Ak sa nemôžete spojiť so správcom lokality Webex alebo potrebujete ďalšiu pomoc, kontaktujte podporu spoločnosti Cisco. Môžu vám poskytnúť rady a podporu, ktoré vám pomôžu zakázať výzvu na automatickú aktualizáciu.
PRÍČINA
Výzva na automatickú aktualizáciu sa spustí, keď sa pripojíte k schôdzi na webovej lokalite Webex pomocou novšej verzie aplikácie Webex Desktop App, než je tá, ktorá je aktuálne nainštalovaná vo vašom zariadení. Táto funkcia zaisťuje, že používatelia vždy používajú najnovšiu verziu aplikácie, ktorá obsahuje nové funkcie a aktualizácie zabezpečenia.

Bol tento článok užitočný?