Hvilke roller er der i Webex Meetings?

Hvilke roller er der i Webex Meetings?

Hvilke roller og ansvarsområder er der i Webex Meetings?

Hvad er værtsrollen i Webex Meetings?

Hvilke mødedeltagerroller er der i Webex Meetings?

Løsning:

Der er tre roller i Webex Meetings, og de er beskrevet nedenfor. 

  • Værtsrolle:  Værten er den person, der planlægger, starter og slutter sessionen eller optager en session. En vært kan også give roller til andre deltagere i sessionen. Værten kan tildeles igen én gang i en session.
  • Medvært: Fordi cohost-rollen giver privilegier, der svarer til værtsrollen, kan cohosts hjælpe med at forbedre mødeproduktivitet. Hvis værten er forsinket eller ikke kan deltage, kan en cohost starte og administrere mødet. Medværter kan også hjælpe værten med mødeadministration, hvilket er nyttigt ved større møder.
  • Præsentationsvært: Ansvarlig for deling og kommærkning af præsentationer, whiteboards, dokumenter og programmer i et møde.
  • Noteopm.: En enkelt referent kan publicere noter når som helst under mødet eller sende et mødeafskrift til alle deltagere.
  • Lukket tekstist: Ansvarlig for udgivelse af undertekster i realtid under mødet og kan sende en afskrift med underteksterne til alle deltagere.
  • Mødedeltagerrolle:  Enhver person, der deltager i sessionen, og som ikke allerede er identificeret som præsentationsvært. Mødedeltagere er typisk de personer, som kan se mødeoplysningerne.
For yderligere oplysninger se nedenstående links:

Var denne artikel nyttig?