Prehľad volaní z Microsoft Teams v riešení vyhradených inštancií

Microsoft Teams môžu používať zákazníci s dedikovanou inštanciou na integráciu správ Microsoft Teams s Cisco Calling. Aplikácia Cisco Jabber na volanie alebo aplikácia Cisco Webex na volanie pre Microsoft Teams je zásuvná aplikácia v rámci Microsoft Teams, ktorá umožňuje používateľovi Microsoft Teams uskutočňovať hlasové hovory a videohovory z aplikácie pomocou služby Dedicated Instance.

Správca služby Microsoft Teams môže potrebovať nastaviť politiku, aby umožnil inštaláciu aplikácie Cisco Calling. Používateľ Microsoft Teams si do svojho osobného zariadenia nainštaluje aplikáciu Cisco Calling v rámci Microsoft Teams. Aplikácia Webex alebo Jabber už musia byť nainštalované a zaregistrované v Dedicated Instance podľa všetkých požiadaviek Dedicated Instance. Po dokončení oboch inštalácií môžu Microsoft Teams uskutočňovať hovory pomocou ovládania hovorov vyhradenej inštancie.

Podpora Microsoft Teams poskytuje koncovým používateľom v rámci vyhradenej inštancie nasledujúce funkcie:

  • Uskutočňujte hovory priamo z klienta Microsoft Teams prostredníctvom Unified CM

  • Vytáčanie pomocou číselnej klávesnice zo sekcie volania v aplikácii Microsoft Teams

  • Vytáčanie pomocou vyhľadávania kontaktov a vytáčanie z karty kontaktu

  • Na vytáčanie použite SIP URI a E164

  • Zavolajte z okna rozhovoru používateľa pomocou ikony hovoru Microsoft Teams

  • Vytáčajte pomocou rýchlosti

Nastavenie Microsoft Teams Calling

Ak chcete použiť funkcie priameho volania z klienta Microsoft Teams vo vyhradenej inštancii, postupujte podľa týchto postupov na nastavenie volania cez Microsoft Teams. Odkazujú na Nakonfigurujte Webex Calling pre Microsoft Teams pre špecifické konfiguračné nastavenia požadované pre Microsoft Teams.

  • Nainštalujte si aplikáciu Webex alebo Jabber a zaregistrujte sa v Dedicated Instance. (partner)


    Postupujte podľa pokynov v Integrácia aplikácie Webex s vyhradenou inštanciou pre volanie v aplikácii integrovať volanie cez Unified CM s riešením Dedicated Instance.

  • Nastavte politiku tak, aby v prípade potreby umožnila inštaláciu aplikácie Cisco Calling. (správca Microsoft Teams)

  • Nainštalujte si aplikáciu Cisco Calling plug-in v rámci Microsoft Teams na zariadení koncového používateľa. (Používateľ Microsoft Teams)

Informácie o používaní Microsoft Teams na spúšťanie hlasových hovorov alebo videohovorov zo zariadenia používateľa nájdete v Centre pomoci Webex.


Koncový používateľ musí byť prihlásený do aplikácie Cisco Webex.

Integrácia na strane klienta umožňuje partnerom podporovať Microsoft Teams pre vyhradenú inštanciu bez ďalších zmien infraštruktúry alebo konfigurácie.