Når du tilslutter en computer direkte til printerens vedligeholdelses port, får du adgang til nogle startoplysninger, logfiler og bræt API. Disse er alle nyttige i forbindelse med fejlfinding af et problem.

Bræt modellerne har forskellige typer vedligeholdelses porte med forskellige funktioner og funktionalitet.

Disse boards har vedligeholdelses-mikro-USB-port. Du kan oprette forbindelse direkte til både hoved-CPU'en og kamera-CPU'en via denne port.

1

Tilslut et USB-kabel fra en computer til mikro-USB-porten på boardet.

Du ser to enheder med USB til seriel port. Navnene afhænger af pc'ens operativsystem. På Linux ser du typisk /dev/ttyUSB0 for kameraet og /dev/ttyUSB1 for hoveddelen.

Disse porte er forbundet med UART den oprindelige seriel grænseflade (native serial interface) på to de CPU'er. De viser alt, hvad der er trykt af systemet til denne port, herunder logfiler fra bootloaders.

Baudhastigheden er 115200 bps.

2

Log på med administratorlegitimationsoplysninger, når du får pålogningsmeddelelsen, efter at starten er fuldført. Du kan kun logge på hoved-CPU'en, ikke til kameraets CPU. Når du er logget, har du adgang til API'en på boardet.

Hvis dit board har været fået foretaget en fabriksnulstilling, skal du logge på som admin med en tom adgangskode.

Disse boards har en USB-port, der har nogle vedligeholdelsesfunktioner. Der er ingen seriel forbindelse til hoved-CPU'en på disse boards. Du får kun en virtuel seriel grænseflade oven på USB. Dette betyder, at computeren ikke kan se boardet, medmindre boardet er næsten fuldt fungerende.

1

Slut et USB-kabel fra din computer til USB-porten på boardet.

Brug USB-porten tættest på panelet på Webex Board 55.

2

Tænd boardet.

Nu kan du se den virtuelle serielle port på pc'en. Dens navn afhænger af operativsystemet på pc'en. På Linux ser du typisk /dev/ttyACM0.

Baudhastigheden er 115200 bps.


 
Hvis du tænder boardet, før du tilslutter computeren, kan computeren ikke se boardet.
3

Log på med administratorlegitimationsoplysninger, når du får pålogningsmeddelelsen. Når du er logget på, har du adgang til API'en på boardet.

Hvis dit board har været fået foretaget en fabriksnulstilling, skal du logge på som admin med en tom adgangskode.