Kontroller tilkoblings- og lydinnstillinger

Hvis du ikke kan pare din Webex-appen for Windows-appen med Cisco-enheten din kan du kontrollere følgende for å sikre at alt er riktig konfigurert:

1

Kontroller at Webex-app er koblet til enheten din . Hvis du vil ha tilgang til lydinnstillingene, kan du se denne artikkelen .

2

Kontroller at mikrofonen er slått på. Dette gjør at enheten kan oppdage og ta opp ultralyden som brukes til å oppdage andre enheter.

3

For Windows 7 må du kanskje installere nye lyddrivere. Hvis du vil ha mer informasjon, se Hvordan feilsøker jeg lyddriverfeil for Webex Proximity i Windows? .

For Windows 10, deaktiver lydforbedringene dine. Dette sikrer at det ikke er noen interferens med ultralyden som enheten bruker til å oppdage andre enheter. Se avsnittet nedenfor.

Deaktiver lydforbedringer

Deaktivering av lydforbedringer sikrer at det ikke oppstår interferens med ultralyden som Cisco-enheten bruker til å pare med andre enheter.

1

I søket på oppgavelinjen i Windows skriver du inn Innstillinger for å åpne systeminnstillingene for den bærbare datamaskinen.

2

Velg Lyd .

3

Klikk på Mikrofongruppe .

4

I Egenskaper for mikrofongruppe , bla ned til Lydforbedringer og velg Av .

5

Hvis denne metoden mislykkes, kan du slå av lydforbedringer helt i Windows 10.

Gå tilbake til Lyd -menyen og klikk på Flere lydinnstillinger . En dialogboks åpnes og på Avspilling -fanen, høyreklikk på standardenheten og velg Egenskaper . Gå til Avansert og fjern merket for avmerkingsboks Aktiver lydforbedringer . Gjør disse endringene for hver standardenhet hvis du har flere, og prøv å spille av lyd på nytt.

6

Når du er ferdig, starter du programmet på nytt Webex-appen .