Prehľad

Proces prepojenia stránky Webex spája webovú stránku Webex s Control Hub a poskytuje vám prístup k:

  • Analytics pre vás portfólio Cloud Collaboration, vrátane Webex Meetings. Služba Analytics vám poskytuje prístup k interaktívnym vizualizáciám údajov, ktoré zobrazujú podrobnosti a popisy stretnutí Webex. Môžete tiež pristupovať k údajom o tom, koľko minút ľudia trávia na stretnutiach, kvalite týchto stretnutí a aký typ zvuku ľudia používajú.

  • Podrobné údaje o riešení problémov určiť čokoľvek, čo by mohlo ovplyvniť kvalitu vášho stretnutia. Máte prístup k údajom o kvalite o prebiehajúcich stretnutiach Webex alebo tých, ktoré sa udiali za posledných 30 dní, a údajom o podrobnostiach účastníkov, kvalite videa, kvalite zvuku a podobne.

  • Profily People Insights ktoré zobrazujú obchodné a profesionálne profily účastníkov stretnutí v reálnom čase. Profil každého používateľa môže obsahovať jeho titul, pracovnú históriu, odkazy na sociálne siete a ďalšie.

  • Výkonné REST API, ktoré umožňuje bezproblémovú integráciu Webex. Osloviť devsupport@webex.com začať používať RESTful API. Rozhranie REST API môžete použiť na správu svojho účtu Control Hub, nasadenia aplikácie Webex alebo zdrojov Cisco Webex Hybrid Services.

  • Integrácia stolových a izbových zariadení Webex. Používatelia, ktorí sa prihlásili do počítačovej aplikácie Webex Meetings, si môžu zobraziť zoznam všetkých stolových a izbových zariadení Webex zaregistrovaných v ich organizácii. Používatelia môžu tiež vyhľadať a nájsť zariadenie, s ktorým sa chcú spojiť, pomocou počítačovej aplikácie Webex Meetings.

Prepojenie lokality Webex nemení privilégiá dostupné pre administrátorov v Správe lokality alebo v Control Hub.


 

Ak už máte používateľov v Control Hub, potom sa prepoja s vašou Webex miesto pre lepší zážitok zo stretnutí s Control Hub.

Cisco iniciované automatické prepojenie stránok pre stránky Webex

Momentálne prepájame všetky weby stretnutí Webex spravované v administrácii webu Webex s Control Hub. Stránky stretnutí sú prepojené s existujúcou organizáciou Control Hub na základe:

  • Názov organizácie.

  • ID organizácie.

  • E-mailové adresy administrátorov.

  • Overené domény.

Ak nemôžeme prepojiť lokality schôdzí s existujúcou organizáciou, vytvoríme novú organizáciu v Control Hub.

Ak chcete skontrolovať, či už bola vaša stránka schôdzí Webex prepojená, prihláste sa do správy stránky a pozrite sa na Informácie o lokalite pre Cisco Webex Control Hub: Zapísaná.

Po prepojení stránok sa stále môžete prihlásiť Webex stretnutia stránky a Správa stránok Webex. Môžete sa tiež prihlásiť do Control Hub pri https://admin.webex.com pomocou vašich poverení pre správu lokality.

Prepojenie používateľov

  • Všetci aktívni a overení používatelia sú prepojení s Control Hub.
  • Akékoľvek zmeny, ktoré vykonáte na používateľských účtoch v správe lokality nebude automaticky synchronizovať s Control Hub. Musíte vykonať zmeny v používateľských účtoch v Správe lokality aj v Control Hub.
  • Ak pridáte nových používateľov v správe lokality po prepojení stránok, títo používatelia musia overiť svoje e-mailové adresy, na ktoré budú odkazovať Control Huba potom budú prepojené do 48 hodín.
  • Ak má používateľ prístup k viac ako jednej prepojenej lokalite Webex, potom preferovanou lokalitou Webex pre tohto používateľa je prvá lokalita Webex, ktorá bola prepojená s Control Hub. Správca môže použiť súbor CSV na zmenu súboru preferovaná stránka Webex pre používateľov.

Používateľské licencie

  • Licencie priradené používateľom v správe lokality sa prenesú do Control Hub.
  • Ak máte šablóna licencie na automatické pridelenie vo vašej organizácii Control Hub sú používateľom priradené licencie zo šablóny, keď sú vytvorené v Control Hub prostredníctvom prepojenia lokality. Ak už používateľ existuje v Control Hub pred prepojením lokality, potom licenčná šablóna nepriradí licencie tomuto používateľovi.

Aktivačné e-maily

Používatelia môžu alebo nemusia dostávať aktivačné e-maily od Webexu, keď sú prepojení zo správy stránky. Môžete sa rozhodnúť, či chcete automaticky alebo manuálne odosielať aktivačné e-maily pomocou ovládanie nastavenia aktivačných e-mailov v Control Hub.