Când ați creat organizația de clienți în Control Hub , prima locație pe care ațicreat-o automat devine locația implicită. Utilizatorilor pe care îi adăugați la organizație li se atribuie această locație implicită, cu excepția cazului în care specificați altfel. Puteți transforma orice locație ulterioară în locația implicită, dar rețineți că nu puteți șterge locația implicită.

Înainte de a începe


Obțineți o listă a utilizatorilor și spațiilor de lucru asociate cu o locație: Accesați Servicii > Numere și, din meniul vertical, selectați locația de șters. Trebuie să ștergeți acei utilizatori și spații de lucru înainte de a șterge locația.

1

Din vizualizarea client în https://admin.webex.com, accesați Servicii > Apelare > Locație, apoi selectați locația pe care doriți să o ștergeți.

2

Faceți clic pe Mai multe lângă numele locației, alegeți Ștergere locație și confirmați că doriți să ștergeți locația respectivă.

De obicei, durează câteva minute pentru ca locația să fie ștearsă definitiv, dar ar putea dura până la o oră. Puteți verifica starea făcând clic pe Mai multe lângă numele locației și selectând Ștergere stare .