Când ați creat organizația dvs. de clienți în Hub de control, prima locație pe care ați creat-o devine automat locația implicită. Utilizatorii pe care îi adăugați organizației dvs. sunt desemnați în această locație implicită, cu excepția cazului în care specificați altfel. Puteți face din orice locație ulterioară locația implicită, dar rețineți că nu puteți șterge locația implicită.

Înainte de a începe


Obțineți o listă cu utilizatorii și spațiile de lucru asociate cu o locație: Mergi la Servicii > Numere și din meniul derulant, selectați locația care trebuie ștearsă. Trebuie ștergeți acei utilizatori și Spații de lucru înainte de a șterge locația.

1

Din vizualizarea clientului în https://admin.webex.com, mergi la Servicii > Apelare > Locație, apoi selectați locația pe care doriți să o ștergeți.

2

Clic Mai mult lângă numele locației, alegeți Ștergeți locațiași confirmați că doriți să ștergeți locația respectivă.

De obicei, durează câteva minute pentru ca locația să fie ștearsă definitiv, dar poate dura până la o oră. Puteți verifica starea făcând clic pe Mai mult lângă numele locației și selectând Stare de ștergere.