use sign language interpretation in a meeting

Deltagere med rollen som tegnsprogstolk har en indikator (tegnsprogstolk) ud for deres navne i deres miniaturevideo for at skelne dem fra andre deltagere. På deltagerlisten vises deres navne under overskriften, Tolke.

Tolkning af tegnsprog er tilgængelig i et planlagt Webex-møde, et møde i personligt lokale og et møde, der er knyttet til et rum.

Denne funktion er tilgængelig på vores Video Suite-mødeplatform. Find ud af, om dine møder bruger Webex Suite-mødeplatformen.

Værter

Som mødevært skal du vælge tegnsprogskanalerne og tildele tegnsprogstolke. Hvis du på forhånd tildeler tolke, når du planlægger et møde, aktiverer appen automatisk tegnsprogtolkning, når du starter mødet. Ellers kan du aktivere tegnsprogtolkning og tildele tolke, når et møde starter.

Under et møde kan du tilføje tegnsprogskanaler og tildele flere tolke, om nødvendigt.

Her er de opgaver, du kan udføre som vært:

Tegnsprogstolke

Som tolk er du kritisk til at sikre, at mødedeltagere, der er døve eller har svært ved at høre, kan forstå, hvad der sker i deres møde. Du hører den oprindelige mødelyd og ser den aktive taler, så du kan fortolke den på det tildelte tegnsprog.

Find ud af, hvordan du administrerer din tegnsprogstolerrolle i et møde.

Mødedeltagere

Som mødedeltager skal du vælge den tegnsprogskanal, der skal vises, når tolkning af tegnsprog er tilgængelig i et møde. Tolke vises i en dedikeret videokanal til højre for den aktive taler eller delt indhold.

Find ud af, hvordan du kan se tegnsprogstolkning i et møde.

Kendte problemer

Hvis et møde har tolkning af tegnsprog aktiveret, kan deltagere, der deltager på enheder se tolkning ikon, selvom tolkning af tegnsprog endnu ikke er tilgængeligt på enheder. Vi løser dette problem snart.

Begrænsninger

  • Tegnsprogstolke og deltagere, der vælger en tegnsprogskanal, ser ikke synkroniseret podieindhold.
  • Tegnsprogstolke og deltagere, der vælger en tegnsprogskanal, kan se maksimalt 8 deltagere på podiet eller i et pop ud vindue.
  • Værter kan ikke starte undergruppesessioner og underskrive sprogtolkning på samme tid. Start hver af dem uafhængigt.
  • Hvis du deltager i et møde på flere enheder ved hjælp af den samme værtskonto, kan kun den første enhed, der deltager i, administrere tolkning af tegnsprog.
  • Under et møde kan værter ikke fjerne en tegnsprogskanal, når de har tilføjet den.

    Hvis der kun er tildelt én tolk til en sprogkanal, kan værter ikke fjerne den pågældende tolk, men de kan erstatte dem med en anden tolk. Værter kan fjerne tolke, hvis der er tildelt mere end én tolk til en kanal.

    Løsning: Værter kan fjerne alle sprogkanaler og derefter tilføje nye kanaler i det samme møde. For at gøre dette skal du afslutte tolkningen af tegnsprog og derefter tildele nye tegnsprogstolke.