Integrácia do programu Microsoft Outlook Úvod Používanie aplikácie Webex Meetings Desktop

Zistite, ako nakonfigurovať integráciu Cisco Webex Meetings do programu Microsoft Outlook. Pomocou počítačovej aplikácie Cisco Webex Meetings sa môžete pripojiť a plánovať schôdze a konfigurovať nastavenia, a to všetko v rámci Outlooku.

Webex stretnutia Integrácia s Microsoft Outlook

Integrácia s Microsoft Outlook je súčasťou Stretnutia Cisco Webex desktopová aplikácia a poskytuje vám jednoduchý spôsob plánovania, spúšťania a pripájania sa k schôdzam z Microsoft Outlooku.

Váš správca lokality možno nainštaloval Stretnutia Cisco Webex desktopová aplikácia pre vás. Ak nie, môžete si ho stiahnuť zo svojej stránky Webex. Pozri Nainštalujte a nastavte aplikáciu Cisco Webex Meetings Desktop.

Pozvaní na schôdzu nemusia používať Outlook na pripojenie k schôdzam, ktoré si naplánujete v Outlooku a potrebujú iba a Webex účtu, ak je schôdza obmedzená Webex používateľov na vašom webe.

Webex stretnutia Integrácia s možnosťami panela s nástrojmi Microsoft Outlook

Integrácia s Microsoft Outlook pridáva tlačidlo a rozbaľovací zoznam na pás s nástrojmi Domov v Outlooku. Ak chcete získať prístup k možnostiam naplánovania schôdze, prejdite na Naplánujte stretnutie > Viac. Väčšina možností je samovysvetľujúca, ale niektoré vyžadujú vysvetlenie.

  • Šablóny stretnutí– Zobrazte si šablóny, ktoré si vy alebo váš správca lokality ukladá Webex stránky. Šablóny obsahujú nastavenia schôdze, môžete si z nich vybrať tak, aby vyhovovali potrebám vašej schôdze. Šablóny schôdzí sú k dispozícii iba vtedy, ak ich povolí administrácia lokality.

  • Nastavte povolenie na plánovanie– Otvára Môj Webex > Možnosti plánovania na vašej stránke Webex stránky, kde môžete priradiť delegáta na plánovanie alebo úpravu stretnutí vo vašom mene.

  • Moje stretnutia— Otvára Stretnutia Cisco Webex počítačovej aplikácie do zoznamu Schôdze, kde si môžete pozrieť svoje naplánované Webex stretnutia.

Bol tento článok užitočný?