Først må du sjekke om Webex-appen er oppe og kjører som den skal. Du kan sjekkehttps://status.webex.com for å få den nyeste statusen. Eller på Webex-appen for Windows og Mac kan du også bruke Helsekontroll i selve appen.

Hvis du er på et hjemmenettverk, må du kontrollere at andre enheter ikke binder båndbredde. De viktigste synderne for båndbreddebruk er videostrømming, nettspill og Internett-samtaler. Andre enheter kan oppta båndbredden, eller tilkoblingen din oppfyller kanskje ikke minimumskravene for å kjøre appen. Det kan hende at Internett-tilkobling heller ikke oppfyller minstekravene til båndbredde.

Fra det samme nettverket som du prøver å bruke appen på, kjører du mediatest i Firefox eller Chrome på datamaskinen. Kopier resultatene til utklippstavlen og lim dem inn i en tekstfil i tilfelle du trenger å gi dem til kundestøtteteamet.

Hvis du fortsatt har problemer med lyd og video i Webex-appen, kan du kontakte bedriftens kundestøtteteam eller åpne en støttesak for Webex-appen. Legg ved tekstfilen med resultatene fra nettverkstesten.