Melding ' kan ikke planlegge integrert møte ' med Webex og TelePresence

Melding ' kan ikke planlegge integrert møte ' med Webex og TelePresence.

Jeg får en feil melding om at det ikke er planlagt noe møte når jeg prøver å planlegge en Webex aktivert TelePresence møtet.

Kan ikke planlegge Webex aktivert TelePresence møte ved hjelp av Webex Desktop-appen.

TMS verts feil.

Årsaker

  • Hvis Webex telephony-privilegier ikke er aktivert for verts kontoen, og verten forsøker å planlegge et Webex aktivert TelePresence-møte ved hjelp av Webex Desktop App, kan følgende feil vises:
  • Hvis verts profilen i TMS-serveren ikke er knyttet til Webex-stedet, vil følgende feil melding også vises etter at du har klikket OK i tillegg til meldingen ovenfor:
Feil:
Kontroller til vert: Kan ikke inkludere Webex. Du må legge til et Webex-sted i bruker informasjonen, eller ta kontakt med din Cisco TMS-administrator for å få hjelp.
https://<DOMAINNAME>.com/tms/Tandberg/TMS/UI/UserAdministration/UserInformation.aspx?externalUse=true
Løsning:
I steds administrasjon kan du aktivere Webex lyd på verts kontoen som brukes til planlegging Webex aktivert TelePresence-møte.

For "kan ikke inkludere Webex"-feilen:
verten må klikke på den angitte koblingen i feilen og logge på med active directory-legitimasjonen for å knytte Webex-stedet til deres konto.  Hvis de ikke kan gjøre dette, må administratoren for IT-nettstedene gjøre endringen.
 
Merk: Bare område administratorer kan gjøre endringer i tilgangs rettigheter for verts kontoen.
 
Endringer i tilgangs rettighetene for verts kontoen trer i kraft umiddelbart, og så snart endringen er gjort, bør verten kunne planlegge møter med Webex aktivert TelePresence uten feilen.

Var denne artikkelen nyttig?