Možno ste si všimli, že niektoré články zobrazujú obsah nekonzistentne. Ospravedlňte drobný neporiadok, práve pracujeme na aktualizácii stránky.
cross icon
Chyba: "Nástroje produktivity nemožno aktualizovať, pretože sieť alebo stránka služby Webex nie je momentálne k dispozícii."

PROBLÉM
Používatelia, ktorí sa pokúšajú aktualizovať nástroje produktivity Webex, sa môžu stretnúť s chybovým hlásením "Nie je možné aktualizovať nástroje produktivity, pretože sieť alebo stránka služby Webex nie je momentálne k dispozícii." Táto chyba bráni používateľom v aktualizácii nástrojov produktivity, ktoré sú nevyhnutné na integráciu Webexu s inými aplikáciami, ako je Microsoft Outlook.

RIEŠENIE
Riešenie problému:

  1. Odinštalujte aktuálnu verziu nástrojov produktivity; vidieť: Ako odinštalujem nástroje produktivity Webex?
  2. Stiahnite si a nainštalujte najnovšiu verziu nástrojov produktivity z lokality Webex; vidieť: Inštalácia a nastavenie nástrojov produktivity Webex pre Windows
    • Poznámka: Ak nemáte povolenie na inštaláciu softvéru, obráťte sa na svoje IT oddelenie.

Ak problém pretrváva, obráťte sa na technickú podporu Webex. Ak potrebujete pomoc, pozrite si tému Ako môžem kontaktovať zákaznícke služby alebo technickú podporu Webex?

PRÍČINA Tento
problém sa môže vyskytnúť, ak je používateľ v uzamknutom prostredí a nemá potrebné povolenia na inštaláciu alebo aktualizáciu softvéru. K tejto chybe môžu prispieť aj obmedzenia siete alebo dočasná nedostupnosť lokality služby Webex.

Bol tento článok užitočný?