Feil: 'Ikke mer enn 1024 tegn' mens du inviterer deltakerne

PROBLEM
Brukere støter på en feilmelding som sier «Ikke mer enn 1024 tegn» når de prøver å invitere deltakere til et møte ved hjelp av Webex-møte møteplanleggeren. Denne feilen oppstår når du legger til deltakere i et planlagt møte.

Feil: 'Ikke mer enn 1024 tegn' mens du inviterer deltakerne i en møteplanlegger:

Bilde som er lagt til av brukeren

LØSNING
Hvis du vil løse dette problemet og gå tilbake til det forrige brukergrensesnitt for inviterende deltakere, som ikke har denne begrensningen, følger du trinnene nedenfor:
  1. Kontakt Webex Customer Success Manager
    1. Ta kontakt med din utpekte Webex Customer Success Manager (CSM) for å snakke om problemet med møteplanleggeren.
  2. Send inn en operasjonsforespørsel
    1. Be CSM om å sende inn en Forespørsel om operasjoner (Ops). . Ops-forespørselen skal deaktivere Webex-nettstedets ' Forenklet valg av alternativ vert ' alternativet.
  3. Det er viktig å forstå at denne innstillingen ikke kan deaktiveres via standard portal for nettstedsadministrasjon. Webex-driftsteamet må foreta endringen.
  4.  Hvis du trenger mer hjelp eller veiledning, kan du se hjelpeartikkelen for Webex|  Hvordan får jeg hjelp med Webex? 
ÅRSAK
Feilen skyldes en begrensning i grensesnittet for Webex-møte . Grensesnittet konverterer inndataene til et listevisningsformat når du legger til nye deltakere. Denne listevisningen har en tegngrense på 1024 tegn for Deltakere-feltet. Hvis den kombinerte lengden på e-postadressene og eventuell tilleggstekst overskrider denne grensen, utløses feilmelding , noe som forhindrer brukeren i å legge til flere deltakere.

YTTERLIGERE MERKNADER
Husk at det å be om en endring i grensesnittet for møteplanleggeren kan påvirke andre funksjoner relatert til deltakerinvitasjonsprosessen. Diskuter potensielle konsekvenser med CSM før du fortsetter med Ops-forespørselen. Det anbefales også at listen over deltakere gjennomgås, og at flere invitasjoner bør sendes hvis listen er omfattende, som en midlertidig løsning frem til problemet er løst.

 

Var denne artikkelen nyttig?