Hvordan håndterer jeg dedikerte porter (inntil de støttes av CCA-SP-portalen)?

Hvordan håndterer jeg dedikerte porter (inntil de støttes av CCA-SP-portalen)?

Hvordan tilordnes nettsteder med dedikerte porter et telefonidomene (TD) og en tilbakeringingsgruppe (CBG)?

For tiden er dedikerte porter ikke fylt inn i CCA-SP-portalen fordi portalen oppdager nettsteder fra deres tilstedeværelse på CCA-SP-porter-abonnementet (aggregering) for hver kontrakt.  For å tilordne eller tilordne et telefondomene (TD) og tilbakeringingsgruppe (CBG) for hvert dedikerte portsted, be om Cisco-støtte å sende inn en Provisioning Operations-billett.



Løsning for at CCA-SP-portalen skal støtte en dedikert port:
 

HandlingLøsning
Opprett nytt telefonidomene/tilbakeringingsgruppe i CCA-SP-portalen for nye, dedikerte portkunderDenne prosessen endres ikke. Oppretting av ny TD/CBG er det samme som nåværende delte portkunder. Etter at TD/CBG er opprettet, kan de sendes til driftsteamet for oppretting av nytt Webex-nettsted.
Rediger telefonidomene/tilbakeringingsgrupper i CCA-SP-portalen for nye, dedikerte portkunderEt dedikert portkundenettsted vil ikke dukke opp i CCA-SP-portalen; Imidlertid kan deres TD og CBG fortsatt redigeres, og endringene vil gjelde for nettstedet deres.
Flytt nettstedet mellom forskjellige telefonidomener/tilbakeringingsgrupperSiden et dedikert portnettsted ikke kan vises i CCA-SP-portalen, vil det ikke være mulig å flytte nettstedet ved hjelp av portalen. En klargjøringsbillett (arbeidsordre) skal sendes til klargjøringsteamet.
Vis bruksrapporter for CCAEn dedikert portkunderapport vises ikke i CCA-SP-portalen. Bruk CDR for bruksrapporter.

Var denne artikkelen nyttig?