Fordeler med EU Webex enhetlig datasenter:

  • Utviklet for å gi EU-datasuverenitet til kunder som ønsker det.

  • Kunder som er vert i EU datasenter for alle Webex-arbeidsmengder, vil ha data som ligger i dette datasenter i EU.


 

Før Brexit har Webex Calling tilbudt vertskap i EU gjennom et datasenter som delvis befinner seg i Storbritannia og delvis i EU. datasenter forblir toppmoderne, fortsetter å betjene kundene som er vert i det, og er tilgjengelig for nye kunder.

datasenter for de nye Webex Calling -kundene er et engangs, «vanskelig» valg basert på landsvalget. Klargjøringspartneren velger datasenter under den første opprettelsen av kundeleieren for Webex Calling.

For alle partnere er datasenter for nye Webex Calling kunder fra og med august 2022 som følger:

  • Hvis valget er et hvilket som helst EMEA-land (inkludert EU-land), bortsett fra Storbritannia eller Nord-Irland, tilordnes den nye kunden det nye datasenter i EU.

  • Hvis valget er Storbritannia eller Nord-Irland, vert kunden i det eksisterende datasenter som delvis befinner seg i Storbritannia.

  • Partnerorganisasjoner som krever en annen atferd som standard, for eksempel å opprette alle kunder som standard i det eksisterende datasenter som delvis ligger i Storbritannia, må kontakte kundestøtte for partner.


 

Datasentertilordning i Webex Calling er uavhengig av datasenter for Webex-formål. Når en kunde først opprettes, opprettes de først i Webex, der delte tjenester som Identity finnes. Se Administrasjon – Data Residency i Webex for datasenter for nye Webex-kunder.

Når kunden er opprettet i Webex, tilordnes de til et datasenter for Webex Calling basert på kriteriene ovenfor.

Eksisterende Webex Calling kunder i EMEA, inkludert EU og Storbritannia, er vanligvis vert i det eksisterende datasenter som delvis befinner seg i Storbritannia.


 

Det er for øyeblikket ingen plan for å proaktivt migrere disse kundene til det nye datasenter i EU. Datasenteroverføring er tjenestepåvirkende og vanligvis ikke nødvendig eller ønskelig for de fleste kunder.

Eksisterende EU-kunder som krever det, kan overføres reaktivt. Disse kundene bør kontakte Cisco-støtte for å få hjelp.