Потребителите на Skype за бизнеса (Lync) изпитват само аудио в Cisco Webex Video Platform

Потребителите на Skype за бизнеса (Lync) изпитват само аудио в Cisco Webex Video Platform.

Как да се присъединя към сесия на Cisco Webex Video Platform с помощта на Skype за бизнеса (Lync)?

Не мога да видя споделено видео или съдържание, когато се присъединя към Cisco Webex Video Platform от Skype за бизнеса (Lync).

Бях прекъснат връзката си с моята среща на Cisco Webex Video Platform след около 10 секунди след присъединяване от Skype за бизнеса.

Грешка: „Операцията не беше успешна“ при присъединяване само към аудио в Cisco Webex Video Platform с помощта на Skype за бизнеса.

Край на поддръжката за Cisco Webex Scheduler с разширение за Google Chrome, Webex Scheduler за Internet Explorer, Webex интеграция към IBM Lotus Notes, Skype for Business и IBM Sametime

Ние официално ще оттеглим поддръжката за Cisco Webex Scheduler с разширение за Google Chrome, Webex Scheduler за Internet Explorer, Webex интеграция към IBM Lotus Notes, Skype за бизнеса и IBM Sametime на 31 декември 2020 г.. Те вече няма да са налични за изтегляне от 1 януари 2021 г.. Потребителите на Cisco Webex Scheduler с разширение за Google Chrome трябва да преминат към по-новата версия на добавката Cisco Webex за G Suite.

Забележка: CMR Cloud е преименуван на Cisco Webex Video Platform. Някои връзки и текст може все още да се отнасят за CMR Cloud, но информацията все още трябва да се отнася за преименуваната услуга.

Видео платформа Cisco Webex

Skype за бизнеса (Lync)

За повече информация вижте:

Клиентите на Windows Mobile и Mac поддържат само RTV кодек (собственост на Microsoft), без поддръжка на H.263 кодек или H.264 кодек, така че няма да се поддържат с интеграция на Skype за бизнеса (Lync). Използването на едно от тях може да е причината за вашия проблем само със звук.


Причина:

Потребителите на Skype за бизнеса (Lync) могат да получат само звук или да бъдат прекъснати след около 10 секунди, ако направят следното:

  • Използвайте стандартния метод за набиране на URI: meet@sitename.Webex.com
  • Свържете се с помощта на иконата на слушалка в интерфейса на Skype за бизнеса (Lync).

Решение:

За правилно присъединяване към видео платформа на Cisco Webex чрез Lync:

  1. Изчакайте домакинът да започне срещата.
  2. Набиране чрез форматиран низ на Lync: meetingid.sitename@lync.Webex.com.
  3. Свържете се с помощта на иконата Video в интерфейса на Lync.

Беше ли полезна тази статия?