Hva er Webex-opplevelse?

Vi måler fremdriften i organisasjonens konfigurasjon og innføring, slik at vi kan fortelle deg om kvaliteten på Webex-opplevelsen din. Vi viser deg data og innsikt på tjenestenivå, slik at du raskt kan handle for å løse utfordringer og forbedre kvaliteten på brukernes opplevelse.

Funksjonen gir detaljert innsikt om organisasjonens konfigurasjon, innføring av tjenestene du har kjøpt og eventuelle flaskehalser med høy ytelse. Den identifiserer uregelmessigheter, eller avvik fra anbefalte fremgangsmåter i disse tre kategoriene, og foreslår årsaker og løsninger. Webex-opplevelsen bruker en enkel poengsum som hjelper deg med å forstå hvor viktig innsiktene er og hvilken påvirkning de har.

Du må være en fullverdig administrator for å samhandle med Webex-opplevelsen, men du kan se poengsummene hvis du har skrivebeskyttede tillatelser.

Hvis du administrerer kundeorganisasjoner, må du være en fullstendig salgsadministrator eller fullstendig partneradministrator for å kunne samhandle med en kundes Webex-opplevelse, eller en skrivebeskyttet partneradministrator for å kunne se en kundes Webex-opplevelsesside.

Oppdateringer av offentlig forhåndsvisning for Webex-opplevelse

Vi er glade for å kunngjøre en rekke oppdateringer til den offentlige betaversjonen av Webex-opplevelsen. Vi har endret navn fra Organisasjonstilstand til Webex-opplevelse slik at det passer med formålet – å hjelpe deg med å forstå organisasjonens opplevelse av Webex. Vi måler fremgangen din mot de anbefalte praksisene for konfigurasjon, innføring og ytelse for å gi deg en generell poengsum for Webex-opplevelsen.

Vi har også lyttet til tilbakemeldingene vi har fått etter flere måneder med den offentlige betaversjonen, og har brukt forslagene til å forbedre Webex-opplevelsen på følgende måter:

Nye innsikter

Aktivering av personinnsikt for brukerne bidrar til Webex-opplevelsen.

Tilordning av ulike administratorroller bidrar til Webex-opplevelsen.

Ytterligere telefonnumre bidrar til poengsummen for Webex-opplevelsen.

Vi sporer gjennomsnittlig møtetidspunkt og viser trenden over tid. Denne innsikten får ingen poengsum.

Konfigurering av nummerplanen, standard telefoninnstillinger og stedsspesifikk ruting bidrar til poengsummen din.

Endringer for tildeling av poeng

Vi prøver å fokusere på verdien av innsikten, i stedet for et komplekst poengsystem. Derfor byttet vi til et kvalitativt poengsystem. Dette viser hvordan du gjør det i forhold til målene dine og de anbefalte fremgangsmåtene.

Vi forventer at det nye rammeverket for poengregning og målsetting gir deg en bedre forståelse av innsikten og mer kontroll over hvordan de er avledet.

Installasjonshandlingene er enten fullstendige eller ufullstendige, mens innføringsmålingene kan være Utmerket, Ganske bra eller Trenger forbedring.

For å gjøre det enkelt bidrar hver innsikt likt til poengsummen. Poengsummen øker for hver handling du utfører.

Den totale fremdriften er enten:

  • Super (du fullførte alle handlinger og oppnådde alle målene),

  • Utmerket (du fullførte 70 %),

  • Ganske bra (50–70 %), eller

  • Trenger forbedring (mindre enn 50 % av handlingene er utført/målene er nådd).

Mål for video- og VoIP-innføring

Vi har gjort målene for video- og VoIP-innføring målorientert, slik at de er mer relevante for dine egne mål i stedet for vår anbefaling. Du angir dine egne video- og VoIP-mål, slik at du kan måle innføringen mot følgende:

Figur 1. Angi et mål for videoinnføring
Skjermbilde av Control Hub som viser hvordan du endrer målet for videoutnyttelse

Andre oppdateringer

  • Du kan fjerne en innsikt hvis den ikke er relevant for organisasjonen. Når du fjerner en innsikt, teller den ikke for poengsummen din. Du kan legge den til igjen senere hvis du vil.

  • Hvis du har flere møteområder, kan du velge noen av eller alle områdene som skal bidra til møteinnsikten.

Oppfordring til handling

Webex-opplevelsen er fortsatt i betaversjon, og vi samler fortsatt inn tilbakemeldinger. I den offentlige forhåndsvisningsfasen ser du et (Beta) Webex-opplevelseskort på Oversikt-siden.

Vi oppfordrer deg til å utnytte Webex-opplevelsen, og gi oss tilbakemelding ved hjelp av kontrollene i grensesnittet (nedenfor). Et annet alternativ er å samarbeide med kontoteamene dine for å gi detaljerte tilbakemeldinger til produktutviklingsteamet.

Hvordan forbedre Webex-opplevelsen

Før du starter

Når du logger på https://admin.webex.com, er det to måter du kan gå til Webex-opplevelsessiden på:

  • Oversikt-siden ser du et kort som viser et sammendrag av Webex-opplevelsen. Klikk på Forbedre opplevelsen for å gå inn på den detaljerte siden.

  • Eller du kan klikke på Webex-opplevelsen i navigasjonspanelet.

1

Åpne Webex-opplevelsessiden.

Det finnes et sammendragskort helt øverst, og et kort som viser de kvalitative poengsummene for organisasjonens Konfigurasjon, Meetings og Calling. Under sammendragsdiagrammene finner du faner som viser innsikten/handlingene i disse tre kategoriene.

2

Klikk på Konfigurasjon for å se konfigurasjonshandlinger som bidrar til Webex-opplevelsen.

For hvert element i listen:

  • Handlingselement er en innsikt eller anbefaling du kan følge for å forbedre opplevelsen. Hver og en har en innvirkning og en beskrivelse.

  1. Klikk på et handlingselement for å åpne et informasjonspanel.

    Dette panelet gir mer informasjon og fører deg til de neste trinnene.

  2. Fjern handlinger du ikke har tenkt å fullføre (hold markøren over handlingen, og klikk på (-)-knappen).

    Du kan se elementer du har fjernet ved å klikke på knappen under listen. Etter det kan du sette dem tilbake i listen ved å klikke på (+)-knappen.

3

Klikk på Meetings for å se hvordan møter bidrar til Webex-opplevelsen:


 

Hvis organisasjonen ikke hadde noen møter i løpet av de siste 90 dagene, er ikke Meetings-fanen tilgjengelig.

  1. Hvis du har flere områder, velger du hvilke områder som skal bidra til opplevelsespoengsummen.

  2. Se gjennom Møtekvalitet-panelet.

    Disse diagrammene viser trenden over tid for tre viktige møtemålinger: Minutter med god video (%), Minutter med god VoIP (%), Gjennomsnittlig tidspunkt for å delta på møtet (sek). De påvirker ikke poengsummen din.

  3. Se gjennom Videoutnyttelse-panelet.

    Her kan du se hvilken prosentandel av brukerne som oppfyller målet om videoinnføring. Klikk på Endre målet ditt for å angi målprosenten for videominutter du håper brukerne vil oppnå.

  4. Se gjennom VoIP-utnyttelse-panelet.

    Her kan du se hvilken prosentandel av brukerne som oppfyller målet om VoIP-innføring. Klikk på Endre målet ditt for å angi målprosenten for VoIP-minutter du håper brukerne vil oppnå.

  5. I hvert panel kan du klikke på Vis handlingselementer for å finne ut hvordan du kan oppmuntre til innføring.

4

Klikk på Calling for å se hvordan anrop bidrar til Webex-opplevelsen:

For hvert element i listen:

  • Handlingselement er en anropsinnsikt du kan følge for å forbedre opplevelsen. Hver og en har en innvirkning og en beskrivelse.

  1. Klikk på et handlingselement for å åpne et informasjonspanel.

    Dette panelet gir mer informasjon og fører deg til de neste trinnene.

  2. Fjern handlinger du ikke har tenkt å fullføre (hold markøren over handlingen, og klikk på (-)-knappen).

    Du kan se elementer du har fjernet ved å klikke på knappen under listen. Etter det kan du sette dem tilbake i listen ved å klikke på (+)-knappen.

5

Fortsett å spore Webex-opplevelsen din når du tar i bruk flere av anbefalingene.