Bekræft brugerklargøring med upålidelige e-mails

list-menuHar du feedback?
Partner Hub indeholder et sæt kontrolelementer i visningen Brugerstatus, der gør det muligt for Webex for BroadWorks Service Provider-administratorer at gennemse brugerklareringsstatus og løse klargøringsfejl med e-mails, der ikke er tillid til.

Hvis du klargør Webex til BroadWorks-brugere ved hjælp af flow-through-klargøring med e-mails, der ikke er tillid til, skal brugerne selvklarere ved at indtaste deres e-mail-adresse i brugeraktiveringsportalen. Hvis brugeren støder på en fejl, kan de bruge indstillingen Prøv igen, der vises i portalen, til at foretage et nyt forsøg. Hvis brugeren støder på fejlen igen, kan administratoren bruge nedenstående trin i Partner Hub til at gennemgå status og enten integrere brugeren, slette brugeren eller anvende konfigurationsændringer.

1

Log ind på Partner Hub, og find siden Kundeliste.

2

Klik på Vis skabeloner. Vælg den relevante Onboarding-skabelon, du vil anvende på denne bruger.

3

Under Brugerbekræftelse skal du kontrollere, at følgende indstillinger er indstillet for at sikre, at flow-through-klargøring med e-mails, der ikke er tillid til, er konfigureret korrekt:

  • Indstill ingen Untrust Emails skal markeres
  • Feltet Del link skal pege på linket Aktivering. Hvis alt er konfigureret, kan brugerne forsøge at selvklarere via brugeraktiveringsportalen.
4

Når brugerklargøring finder sted, skal du klikke på Vis brugerstatus i afsnittet Brugerbekræf telse for at kontrollere klareringsstatus.

Visningen Brugerstatus viser listen over brugere sammen med detaljer såsom BroadWorks-id'et, den valgte pakketype og den aktuelle status, som viser, om brugeren er klargjort, eller om der er ventende krav.
5

For brugere med fejl eller ventende krav skal du klikke på de tre prikker til højre og vælge en af følgende administrative indstillinger:

  • Prøv aktivering igen — Klik på denne indstilling for at prøve at ombordlægge brugeren igen. Indtast en gyldig e-mail-adresse i popup-vinduet, og klik på Onboard.
  • Slet bruger — Denne indstilling kan være passende, hvis du har brug for at ændre konfigurationen for at tillade onboarding. Når du har slettet brugeren og foretaget dine ændringer, kan brugeren prøve onboarding igen.
  • Skift pakkety pe — Skift indstillingen fra en pakke til en anden:
  • Kopier fejltekst — Klik på denne indstilling for at kopiere fejlteksten.

Yderligere visningsindstillinger

Følgende yderligere indstillinger er tilgængelige, når du ser listen over brugere:

  • Ek sporter — Klik på denne knap, hvis du vil eksportere brugerlisten til en CSV-fil.

  • Ekskluder klargjorte brugere — Aktiver denne indstilling, hvis du kun vil se brugere med ventende krav eller fejl.

Var denne artikel nyttig?
Var denne artikel nyttig?