Oversikt

I henhold til gjeldende retningslinjer må en bruker som prøver å nå National Suicide Prevention Lifeline and Veterans Crisis Line, ringe det 10-sifrede standardnummeret 1-800-273-8255.

16. juli 2020 vedtok Federal Communications Commission (FCC) regler for å etablere 988 som det nye landsdekkende tresifrede telefonnummer for amerikanere i krise som er lett å huske, for å få kontakt med rådgivere for selvmordsforebygging og kriser i psykisk helse.

Selv om 988 ikke er en landsdekkende ringekode akkurat nå, vil oppringing av 988 ved hjelp av Webex Calling hjelpe deg med å koble til National Suicide Prevention Lifeline raskt.

Begynnelse 16. juli 2022 , vil ringe 988 rute anrop til National Suicide Prevention Lifeline og Veterans Crisis Line. Ved å gjøre 3-sifret tilgang til en nasjonal hotline for forebygging av selvmord og kriser innen psykisk helse til en realitet. FCC utpekte 988 som det 3-sifrede nummeret for å nå Lifeline, og krever at alle teleoperatører, sammenkoblede VoIP-leverandører og enveis VoIP-leverandører (sammen dekkede tilbydere) foretar eventuelle nettverksendringer som er nødvendige for å sikre at brukerne kan ringe 988 for å nå Lifeline innen 16. juli 2022. Disse reglene gjør tilgangen til selvmordsforebygging og kriseintervensjon enklere, noe som reduserer stigmaet rundt selvmordskriser og psykiske helsekriser, og til slutt redder liv.

Webex Calling atferd for 988

  • Cisco klassifiserer ikke 988 som et nødsamtale, og det er klassifisert som et gratisnummer (tjenestenummer).

  • Brukere i USA (USA) kan ikke tilordnes et internnummer , for eksempel 988. Hvis du allerede har en bruker med 988 som internnummer, fortsetter Webex Calling å rute samtalen til internnummeret i stedet for selvmordslinjen.

  • Andre oppringingsmønstre, for eksempel +1988, 1988, støttes ikke.

  • Utgående anropssiffer +988 støttes.

  • Samtalene rutes ikke til RedSky, den nasjonale nødleverandøren for håndtering av nødanrop.

  • Ingen ekstra eller spesielle overskrifter lagt til i SIP INVITE for denne samtalen.

  • Call Detail Record (CDR) viser det oppringte nummeret som 988.