Prije nego što počnete

Morate biti u stanju dostupnosti da biste prihvatili odlazni poziv za pregled kampanje.

1

Prijavite se na radnu površinu Webex Contact Center

2

Klik .

Dijaloški okvir Kontakt kampanje pojavljuje se s podacima o kontaktu kupca.
3

Pregledajte podatke za kontakt kupca, a zatim odaberite jedan:

  • Poziv kontakta.
  • Preskoči na sljedeći kontakt

 
  • Ako prihvatite poziv, sustav upućuje poziv kupcu, a ikona kontakta kampanje je onemogućena.

  • Zahtjev za karticu kontakta poziva za pretpregled kampanje u oknu s popisom zadataka prikazuje oznaku poziva za kampanju, ikonu kontakta za kampanju, pojedinosti na temelju konfiguracije koju je definirao vaš administrator i mjerač vremena koji pokazuje vrijeme proteklo otkako ste pokrenuli poziv za pretpregled kampanje.

  • Poziv se prikazuje kao Zvoni. Ako vaš administrator omogući značajku prekida poziva, status zvona zamjenjuje se gumbom za odustajanje u zahtjevu za karticu kontakta.

  • Ako kupac prihvati poziv, vi ste s njim povezani. Prikazuje se okno kontrole interakcije.
  • Ako pokušaj ne uspije, Je omogućen i možete ponovno pokrenuti poziv kampanje.

 

Ako je kontaktni centar dosegao maksimalno ograničenje za istodobne pozive postavljeno za podatkovni centar ili stanara, ne možete više pozivati, a odgovarajuće šifre razloga prikazuju se na radnoj površini. Možete pogledati više o maksimalnom ograničenju za istodobne pozive ako posjetite Uputi izvanredni poziv.

Što sljedeće učiniti

Kartica Vodič za pozive prikazuje se u oknu s pomoćnim informacijama ako je vaš administrator konfigurirao pitanja i odgovore na razini kampanje. Od vas će se zatražiti da odgovorite na pitanje. Nakon što odgovorite, bit ćete upućeni da nastavite kroz sljedeći niz pitanja u vodiču za pozive. Da biste dovršili vodič za poziv, pošaljite svoje odgovore.