Pre nego što počnete

Morate biti u dostupnom stanju da biste prihvatili poziv za kampanju za odlazni pregled.

1

Prijavite se na radnu površinu Webex kontakt centra

2

Kliknite na dugme .

Okvir za dijalog za kontakt za kampanju pojavljuje se sa informacijama za kontakt klijenta.
3

Pregledajte detalje o kontaktu kupca, a zatim izaberite jedan:

  • Pozivanje kontakta.
  • Preskakanje na sledeći kontakt

 
  • Ako prihvatate poziv, sistem obavlja poziv za klijenta a ikonica za kontakt kampanje je onemogućena.

  • Zahtev za karticu kontakta za pregled kampanje u oknu liste zadataka prikazuje oznaku poziva kampanje, ikonu kontakta kampanje, detalje zasnovane na konfiguraciji koju je definisao administrator i tajmer koji označava vreme koje je proteklo od kada ste pokrenuli poziv za kampanju pregleda.

  • Poziv je prikazan kao Zvonjenje. Ako administrator omogući funkciju završetka poziva, status zvonjave se zamenjuje dugmetom "Otkaži" u zahtevu kartice kontakta.

  • Ako klijent prihvati poziv, vi se povezujete sa njim. Prikazuje se kontrolno okno za interakciju.
  • Ako pokušaj ne uspe, Je omogućen i možete ponovo da započnete poziv za kampanju.

 

Ako je kontakt centar dostigao maksimalno ograničenje za uporedne pozive postavljene za data centar ili zakupca, ne možete da upućuju više poziva, a odgovarajuće šifre uzroka se prikazuju na radnoj površini. Više o maksimalnom ograničenju za uporedne pozive možete da prikažete tako što ćete posetiti članak Obavite poziv za izlazak.

Šta uraditi sledeće

Kartica "Vodič za pozive" prikazuje se u pomoćnom oknu sa informacijama ako je administrator konfigurisao pitanja i odgovore na nivou kampanje. Od vas se traži da odgovorite na pitanje. Kada odgovorite, bićete upućeni da nastavite sa sledećim skupom pitanja u vodiču za pozive. Da biste završili svoje smernice za poziv, pošaljite svoje odgovore.