Vinduet for flere anrop er nyttig for personer som har flere linjer, men det kan også brukes av alle bedriftsbrukere med én linje. Denne artikkelen beskriver hvordan du konfigurerer de underliggende funksjonene for brukere i organisasjonen.

Brukere kan lese Webex-appen| Administrer telefonsamtalene dine i flersamtalevinduet for detaljer om hvordan du samhandler med dette vinduet.

Hvis brukerne har en lisens for bedriftssamtale, og du har gitt dem flere linjer, ser de flersamtalevinduet som standard. Brukere kan også vise eller skjule vinduet for seg selv i anropsinnstillingene for Webex-appen ( Innstillinger > Ringer > Vis flersamtalevindu ).

Figur 1. Fleranropsvinduet i Webex-appen
Vindu for flere anrop, som viser kontroller for brukere å angi et nummer, administrere forskjellige linjer, inkludert funksjoner midt i en samtale som dempe, vent, talltastatur og overføring

Flersamtalevindu er tilgjengelig for Webex-appen brukere, hvis distribusjonen oppfyller følgende krav:

Du bør konfigurere Unified CM for Message Waiting Indicator (MWI), Personvern og Bryt inn, slik at brukerne ser disse funksjonene i flersamtalevinduet. Du må kanskje også installere en COP-fil på Unified CM. Se informasjonen i Forutsetninger delen av denne artikkelen.


Disse funksjonene er ikke det kreves for flersamtalevinduet, men de er en del av samtaleopplevelsen for personene som drar nytte av denne funksjonen. Du kan allerede ha konfigurert disse funksjonene med Anrop i Webex-appen (Unified CM) for organisasjonen din.

Se gjennom følgende deler og den koblede dokumentasjonen for detaljer:

Talepost og MWI er avhengige av at Cisco Unity Connection er integrert med Unified CM miljøet. Bruk følgende dokumenter hvis du trenger å konfigurere Cisco Unity Connection:

Denne oppgaven aktiverer Bryt inn-knappen i flersamtalevinduet for en ekstern i bruk samtale på en delt linje. Hvis du klikker på Brett-knappen, opprettes en Bryt-samtale ved hjelp av den innebygde konferansebroen, hvis tilgjengelig.

Før du starter

Se kapittelet Bryt inn i funksjonskonfigurasjon for Cisco Unified Communications Manager for utgivelsen klhttps://www.cisco.com/c/en/us/support/unified-communications/unified-communications-manager-callmanager/products-installation-and-configuration-guides-list.html .

Kommando eller handling Hensikt

Konfigurer CucmCallBargeMode parameter for klientkonfigurasjon .

Du kan konfigurere denne parameteren med én av disse to verdiene:

  • OFF (standard)–Bytteknappen vises ikke i Webex-appen .

  • BARGE– Innbryteren for innflytting sender en invitasjon for innflytting, og innbrytingsmålet fungerer som en konferanseserver.

    Eksempel: <CucmCallBargeMode>BARGE</CucmCallBargeMode>

  • Ringetilbud : Noen midtsamtalefunksjoner kan ikke kontrolleres fra flersamtalevinduet når Webex-appen bruker Webex Calling eller Webex for tjenesteleverandører.

  • Klientplattformer : Flersamtalevinduet er ikke tilgjengelig på MacOS- eller Linux-versjoner av Webex-appen.

  • Oppringing : Feltet for nummeroppføring støtter ikke kontaktsøk. Du kan søke etter, angi eller lime inn telefonnumre for å foreta anrop fra flersamtalevinduet.