Dobivam kvalitet video snimka samo za audio ili 360p u Cisco Webex video platformi spojenoj sa krajnje tačke Polycom-a

Dobivam kvalitet video snimka samo za audio ili 360p u Cisco Webex Video Platform sesijama koje su pridružene sa krajnje tačke Polycom-a

Dobijam audio samo na Cisco Webex Video Platform sastancima spojenim sa Polycom krajnje tačke.

Ne mogu da vidim sadržaj sastanka ili deljeni video u sesiji Cisco Webex video platforme koja je povezana sa krajnjom tačkom Polycom-a.

Dobijam 360p video na Cisco Webex Video Platform sastancima kada sam povezan sa polikom krajnjom tačkom.


Napomena: CMR Cloud je preimenovan u Cisco Webex video platformu. Neki linkovi i tekst se i dalje mogu odnositi na CMR Cloud, ali informacije i dalje treba da se odnose na preimenovanu uslugu.

Rešenje:

Korisnici koji se priključuju sa krajnje tačke Polycom-a sa firmverom v3.1.4 ili nižim mogu da dožive 360p video kvalitet ako uradite sledeće:

  • Pridružite se kao domaćin
  • Pridružite se pre organizatora

Preporučuje se da se pridružite sa krajnje tačke Polycom-a nakon što sastanak počne. Nadogradnja krajnje tačke Polycom-a na verziju 3.1.6 ili noviju trebalo bi to da reši.

  • Korisnici koji se pridruže sesiji Cisco Webex video platforme sa krajnje tačke Polycom-a mogu biti povezani samo sa audio konferencijom, a ne sa veb sastankom.
  • Utvrđeno je da Polycom firmware v.3.1.5 doživljava ovaj problem. Preporučuje se da se nadogradite na verziju 3.1.6 kompanije Polycom ili najnoviju verziju kako biste rešili ovaj problem.
  • Kada nadogradite verziju softvera Polycom, pokušajte ponovo da se pridružite sastanku.

Da li je ovaj članak bio koristan?