Ak chcete vytvoriť profil konverzácie:

1

Prihláste sa do Google Cloud Platform (GCP) pomocou účtu Google a postupujte takto:

a. Vytvorte projekt Google Cloud. Projekt Google Cloud organizuje všetky vaše zdroje Google Cloud. Podrobnosti o vytvorení projektu nájdete v časti https://cloud.google.com/resource-manager/docs/creating-managing-projects.

b. Po vytvorení projektu si poznačte ID projektu. Toto ID projektu zdieľate so zástupcom spoločnosti Cisco v kroku 3 na vytvorenie účtu služby Google Cloud Service. Podrobnosti o tom, ako získať ID projektu, nájdete v časti Identifikácia projektov.

c. Povoľte funkcie beta pre agenta kliknutím na nastavenie vedľa názvu agenta na ľavej table a prepnite na Povoľte funkcie beta a rozhrania API tlačidlo.

d. Vytvorte vedomostnú základňu. Znalostná báza je zbierka dokumentov, z ktorých sa extrahujú návrhy a zobrazia sa v miniaplikácii Odpovede agenta. Podrobnosti o tom, ako vytvoriť vedomostnú základňu, nájdete v časti https://cloud.google.com/dialogflow/es/docs/how/knowledge-bases.

2

Vytvorte profil konverzácie pomocou Používateľské rozhranie Agent Assist. Profil konverzácie sa používa na konfiguráciu agentov a pripojených služieb pre agenta. Podrobnosti nájdete v časti Vytvorte profil konverzácie.

3

Zdieľajte ID projektu (z kroku 1-b) a e-mailovú adresu (používanú na prihlásenie do GCP) so zástupcom spoločnosti Cisco a vytvorte si účet služby Google Cloud Service.

Používanie vášho projektu Google Cloud sa účtuje na tento účet služby. Podrobnosti nájdete v časti https://cloud.google.com/iam/docs/creating-managing-service-accounts.

Po vytvorení účtu služby sa na vašu e-mailovú adresu (používa sa na prihlásenie do GCP) odošle e-mail s upozornením s ID účtu služby Google Cloud Service a názvom projektu.

Čo urobiť ďalej

Nakonfigurujte konektor Google CCAI. Viac informácií nájdete v článku Nakonfigurujte konektor AI pre kontaktné centrum Google.