Arbeide med en delt linje på telefonen
Du kan dele et enkelt telefonnummer med en eller flere av kollegene dine. For eksempel, som administrativ assistent, kan du være ansvarlig for å screene samtaler for personen du støtter.
Når du deler et telefonnummer, kan du bruke den telefonlinjen akkurat som du ville gjort med en hvilken som helst annen linje.
Når du arbeider med den delte linjen din, bør du være oppmerksom på disse spesielle egenskapene om delte linjer:
-
Det delte telefonnummeret vises på alle telefoner som deler nummeret.
-
Hvis kollegaen ringer, viser den delte linjen på telefonen ikonet Aktivt eksternt
sammen med Shared - Callingstatusen. Når det delte anropet er besvart, endres statusen tilShared - Active. -
Hvis kollegaen svarer på et anrop eller er i en konferansesamtale, viser den delte linjen på telefonen ikonet Aktivt ekster nt
sammen med Shared - Activestatusen. Du kan legge deg til den pågående samtalen gjennom den delte linjen. -
Hvis kollegaen setter et anrop på vent, viser den delte linjen på telefonen fjernkontrollen på vente- ikonet
sammen med Shared - On holdstatusen. Du kan gjenoppta den holdte samtalen gjennom den delte linjen. -
Hvis kollegaen din aktiverer personvernfunksjonen, vises den delte linjen som følger:
- Når den delte linjen er på en samtale, viser den delte linjen Igangsikon et
sammen med Shared - In usestatus. - I andre situasjoner viser den delte linjen alltid tomgang sikonet
bare.
I henhold til administratorens konfigurasjon kan du fremdeles se
Shared - On holdpå den delte linjen, selv om kollegaen din aktiverer personvern. I dette tilfellet kan du gjenoppta samtalen. - Når den delte linjen er på en samtale, viser den delte linjen Igangsikon et
Før du begynner
Administratoren har konfigurert minst én delt linje på telefonen.
|
På en delt linje kan du gjøre følgende handlinger (inkludert, men ikke begrenset): Du kan bruke Mer-knappen (...) for å finne funksjonstasten, hvis den aktuelle funksjonen er konfigurert på telefonen.
|
Legg deg selv til en samtale på en delt linje
Du eller kollegaen din kan delta i en pågående samtale på den delte linjen for å opprette en treveis samtale . Hvis den pågående samtalen er en konferanse, kan du eller kollegaen også bli med i den pågående konferansesamtalen på den delte linjen.
Hvis en bruker du deler en linje med, slår på personvernfunksjonen, kan du ikke se linjestat usen deres, og du kan ikke legge deg til i samtalen deres.
Før du begynner
- Administratoren din har konfigurert lekterfunksjonen på telefonen.
- En delt linje på telefonen viser
Shared - Activestatusen.
| 1 |
Velg eller trykk på den delte linjen som viser statusen på telefonens startskjerm
|
| 2 |
Velg eller trykk på Barge for å legge deg til samtalen. Når du er tilkoblet, vil du være en del av en pågående samtale eller konferanse. Hvis du blir med i en pågående samtale, vises skjermbildet Barged call. Hvis du blir med i en konferansesamtale, vises skjermbildet Konfer anse. Når noen holder eller parkerer samtalen, blir du koblet fra automatisk. Denne oppførselen gjelder ikke for barged konferansesamtaler. |
Aktiver personvern på en delt linje
Personvern hindrer andre som deler linjen din i å se informasjon om samtaledetaljer og samtalelogg. Det begrenser også andres evne til å se samtalestatus.
Personvern gjelder for alle delte linjer på telefonen din. Hvis du har flere delte linjer og personvern er aktivert, påvirkes andre som deler linjen din. De kan bare kjenne til følgende to situasjoner:
- Den delte linjen er på en samtale. Ikonet er
, og statusen er Shared - In use. - For annen samtalestatus på den delte linjen, viser den ikonet
bare.
Hvis telefonen som deler linjen din slår på personvern, kan du fortsatt ringe og motta anrop ved hjelp av den delte linjen som vanlig.
Før du begynner
Administratoren din har konfigurert personvernfunksjonen for telefonen din.
| 1 |
Gjør følgende for å aktivere personvernfunksjonen på telefonen din:
|
| 2 |
Gjør følgende for å deaktivere personvernfunksjonen på telefonen din:
|
Trykk på linjetasten som er
konfigurert med personvernfunksjonen.
og statusen endres til
Trykk på
og personvernikonet blir grønt
(hvis tilgjengelig).
teren som og fargen på personvernikonet vender tilbake til